Gouden ringen

Capolavoro sieraden

Capolavoro

Capolavoro is een Duits juwelenmerk dat is opgericht in 1991. Dit familiebedrijf is gebaseerd op passie, creativiteit en innovatieve aanpak en is ontwikkeld tot een luxemerk met internationaal bereik.

Maar CAPOLAVORO is méér dan alleen een Duitse sieradenfabriek: het is een familiebedrijf met karakter, waarden en visies.

 

De gedrevenheid en toewijding van Capolavoro komen tot uiting in al hun creaties, die een statement zijn van hun oog voor esthetiek en het vakmanschap in de vorm van sieraden. Ze hebben meerdere series, die elk hun eigen specifieke ontwerp hebben. Zo zijn er een aantal series van een klassieke combinatie van diamanten en goud. Maar ook meerdere ontwerpen met kleurrijke edelstenen, die ook weer in verschillende vormen geslepen zijn, zoals cabochon, druppelvorm of perfect rond. Daarnaast is er ook nog een combinatie van edelstenen en diamanten mogelijk. Kortom, een brede collectie aan hoogwaardige juwelen.

Eén van de uitblinkers in hun collectie is de serie Billion Dreams. Een sieraad met hetzelfde effect als een sneeuwbal. Het is gemaakt van 18 kt goud en vallende diamanten in een gepatenteerde vloeistof. Het speciaal geslepen en vervaardigd glas van de Billion Dreams collectie geeft een mooie inkijk in het hart van het sieraad. U kunt zelfs uw eigen Billion Dreams ontwerpen. Zo maakt u uw eigen speciale editie en heeft u voor altijd een blijvende herinnering.

Kijk voor meer informatie op Capolavoro

Showing 1–12 of 15 results


  Middenbaan 90b, 2991 CT Barendrecht      
 Nederland
info@vanleeuwenjuwelen.nl