Brevetto ringen

 

 

SERAFINO CONSOLI

Serafino Consoli

De juwelen van Serafino Consoli worden geboren in Valenza, het levendige hart van de Italiaanse goudsmeedstraditie. Daar waar de kunst van het vakmanschap van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Het merk staat bekend om haar innovatie in exclusieve, hoogwaardige juwelen. Serafino Consoli is het enige merk ter wereld dat een ring vervaardigt dat een armband kan worden. De sleutel tot de kwaliteit en het unieke karakter van het merk SERAFINO CONSOLI. Omdat zij in staat is om werkelijk inventieve sieraden te bedenken, te ontwerpen en te produceren. Een reis die een radicale revolutie in de internationale juwelenscène- vertegenwoordigt. Waarbij de voortreffelijkheid van de Italiaanse goudsmeedtraditie wordt gecombineerd met de meest innovatieve technologie en techniek. Om complexiteit in eenvoud om te zetten. Dit is vormgegeven in 2 collecties; de Serafino- en de Brevetto-collectie.

Brevetto collectie

De Brevetto collectie bestaat uit een selectie exclusieve 18 kt. gouden ringen, oorbellen, hangers en armbanden. Vanwege hun vermogen om van vorm te veranderen, zijn zij een ode aan de schoonheid van verandering. Deze innovatieve stukken zijn beschermd door een wereldwijd patent en zijn vervaardigd na meer dan tien jaar onderzoek en experimenten met edelstenen.

Serafino collectie

Stel je een sieraad voor dat met je mee beweegt en verandert, zoals een ring die met een eenvoudig gebaar in een armband verandert.
Dit is precies wat u kunt doen met de Serafino-collectie: een perfect assortiment verfijnde stukken gemaakt met edelstenen en puur 18 karaat goud. Deze klassieke collectie is ontworpen om zich aan te passen aan de constante stroom van veranderingen. Terwijl zij tegelijkertijd de schoonheid en waarde ervan te behouden.

De ring die altijd past

Enig resultaat


  Middenbaan 90b, 2991 CT Barendrecht      
 Nederland
info@vanleeuwenjuwelen.nl