Over dit project

Van Leeuwen Juwelen

Uw juwelier in Barendrecht

 

Wie zijn we?

Van Leeuwen Juwelen is al sinds 2003 een toonaangevende winkel gespecialiseerd op het gebied van juwelen. Vanaf het begin zijn wij gevestigd op de Middenbaan 90 in Barendrecht. Ondertussen zijn wij met een team van 5 ervaren verkoopsters . Wij zijn een gezellig en jong team, allemaal ervaren juwelen liefhebbers met een passie voor edelstenen en diamanten.

 

Wat bieden we onze klanten?

In onze sfeervolle winkel vindt u een speciaal uitgekozen assortiment sieraden en horloges. De merken die we verkopen voelen aan als onze eigen huiscollectie. 

In onze winkel nemen wij de tijd voor onze klanten. We zoeken om samen met hen een passend sieraad of horloge te vinden. Wij adviseren u graag bij het uitkiezen van een sieraad en horloge. In onze collectie hebben wij een groot aanbod van trouwringen. Ook werken wij samen met goudsmeden binnen ons familiebedrijf. Verder kunt u bij ons terecht voor het repareren van sieraden en het door ons laten vervaardigen van een eigen ontwerp. 

 

Het hele jaar door hebben we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige juwelen en horloges van de gerenommeerde merken uit de branche. We speuren naar de mooiste sieraden op beurzen in binnen- en buitenland. Uiteraard allemaal van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een nieuw horloge, sieraad of trouwringen, je kunt bij ons terecht voor een goed advies voor al je sieraden en horloges. Wij werken met hoogwaardige en mooie merken uit de juweliersbranche en bovendien leveren we op een aantal producten maatwerk.

 

(Online) shoppen bij Van Leeuwen Juwelen

Ben je op zoek naar een goed advies, of gewoon nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze uitgebreide shop als je online wil shoppen of kom langs in onze winkel in Barendrecht voor persoonlijk advies en een bakje koffie of thee. Er is voldoende parkeergelegenheid en we hebben een sfeervolle winkel.

 

 

Juwelier Van Leeuwen Juwelen in Barendrecht


  Middenbaan 90b, 2991 CT Barendrecht      
 Nederland
info@vanleeuwenjuwelen.nl